PRODUK

Macam-macam kita nutupi lampu dekorasi lan iluminasi komersial.

Waca liyane
Desain Guna Klasik Klasik 20399

Desain Guna Klasik Klasik 20399

Desain Grain Klasik Klasik 20399.
Desain Guna Guna Klasik 20372

Desain Guna Guna Klasik 20372

Desain Guna Klasik Klasik 20372.
Desain Guna Klasik Klasik 20267

Desain Guna Klasik Klasik 20267

Desain Guna Klasik Desain Damel 20267.
Desain Guna Klasik Klasik 20239

Desain Guna Klasik Klasik 20239

Desain Guna Klasik Desain 20239.

Layanan OEM / ODM

Lampu giga minangka pabrikan lampu profesional lan uga mitra dagang sing kuat kanggo item lan proyek LED. Kanthi pengalaman luwih saka 25 taun kanggo ngasilake produk pencahayaan menyang pasar Eropa, kita ora yakin manawa kita sabar, kita bisa dipercaya, tanggung jawab lan semangat. Kita ngerti, kanthi luwih sabar lan luwih sengaja, kita bakal duwe luwih akeh kesempatan kanggo nawakake solusi sing luwih apik kanggo para pelanggan. Dadi, kita mesthi tetep "ngarahake keunggulan, berorientasi wong, percaya lan menang ing semangat sinau lan enterpriser."

1. Desain Kami: Kejabi keunggulan bisnis ODM, uga nawakake layanan OEM sing kompetitif

2. Ngalami pengalaman: Luwih saka 25 taun produsen dekorasi omah profesional, mitra sing bisa dipercaya.

3. OEM / ODM: Kita wis ngirim atusan produk menyang pelanggan ing macem-macem negara saben taun

KASUS

Nggawe hubungan sing solid karo pasar utama

Waca liyane
Standar kualitas tinggi mbukak liwat desain lan produksi.

Babagan Kita

Wiwit 1995, Giga Lighting wis dadi produsen lampu profesional lan ngekspor perlengkapan lampu ing Zhongshan, Provinsi Guangdong, China. Kanthi gaweyan 25 taun, Giga Lighting duwe macem-macem produk kalebu lampu langit-langit LED, lampu pendant, lampu tembok, lampu meja, lampu lantai, lampu spot / track, downlight, lampu recessed, lan liya-liyane. iluminasi komersial.


Giga Lighting nyedhiyakake alat pencahayaan berkualitas tinggi. Standar bermutu tinggi kalebu desain lan produksi. Produk kita wis disertifikasi dening VDE, TUV, CE, ETL, SAA, CB. Ditambah karo layanan OEM / ODM jangka panjang, kita wis nggawe hubungan sing solid karo pasar utama kayata Eropa, Amerika Utara, Australia, lan Timur Tengah.

KONTAK KAMI

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa