Produk

Werna kanggo nutupi lampu dekorasi lan ilumulasi komersial.

Waca liyane
Desain Guna Klasik Klasik 0465

Desain Guna Klasik Klasik 0465

Ceiling LED& LED Pendant 0465 SeriesGaya: Lampu Lampu, Lampu Kontemporer, Lampu hiasan omahBahan: Wesi + AcrylicUkuran: sampeyan. 400mm / 600mm / 800mmLumen: 80-85lm / w, dimmableWerna: Sandy White / Sandy Ireng / Lukisan KayuSumber cahya: LED 2835Certificate: CE / CB / VDE / TUV / Ul / etl / SAA
Desain Guna Klasik Desain 0512

Desain Guna Klasik Desain 0512

PendantSeries no.: 0512Gaya: Lampu postmodernismeBahan: Stainless steel& AkrilikUkuran: sampeyan. 550mm / 800mmRampung: LukisanSumber cahya: LED 3030Certificate: CE / CB / VDE / TUV / Ul / etl / SAA
Desain Guna Klasik Klasik 20210

Desain Guna Klasik Klasik 20210

Gigadying ing No. 36, Zhongshan Two Road, Shiqi, Zhongshan, Guangdong, China (Kode Pos: 528400) produk utama 20210.Kanthi pengalaman produksi sing padha, terus sinau teknologi majeng lan ngenalake peralatan sing canggih. Kejabi, kita duwe sistem manajemen kualitas swara kanggo nindakake pemeriksaan kualitas sing ketat. Kabeh iki nyedhiyakake kahanan sing cocog kanggo ngasilake kualitas tinggi.
Desain Guna Klasik 20169

Desain Guna Klasik 20169

Lampu langit-langit sing dipimpinBahan: Aluminium + Wesi + AcrylicUkuran: sampeyan. 420mm / 600mm / 800mmLumen: 4300lm, 5270LM, 8600lmWerna: Sandy White / Sandy Ireng / Golden disapuSumber cahya: LED 2835Certificate: CE / CB / VDE / TUV / Ul / etl / SAA

Layanan OEM / ODM

Lampu GA minangka produsen lampu profesional lan uga mitra dagang sing kuat kanggo barang lan proyek sing dipimpin. Kanthi luwih saka 25 taun pirang-pirang pengalaman kanggo output produk cahya menyang pasar Eropa, kita ora mangu-mangu yakin manawa kita sabar, kita bisa dipercaya lan kita tanggung jawab. Kita ngerti, kanthi sabar lan luwih sengaja, kita bakal duwe luwih akeh kesempatan kanggo menehi solusi sing luwih apik kanggo para pelanggan. Dadi, kita mesthi tetep "ngarahake kaunggulan, orientasi wong, percaya lan menang menang ing semangat sinau lan perusahaan."

1. Desain kita: Kejabi kamenangan kita ing bisnis ODM, kita uga nawakake layanan OEM sing kompetatif

2. Pengalaman: Luwih saka 25 taun manufaktur omah profesional, mitra sing dipercaya.

3. OEM / ODM: Kita wis ngirim atusan produk kanggo pelanggan ing macem-macem negara saben taun

Kasus

Netepake hubungan sing padhet karo pasar utama

Waca liyane
Standar kualitas tinggi nganggo desain lan produksi.

Babagan Kita

Lampu Guna minangka pabrikan lampu profesional lan dawa. Didhukung saka 25 taun produksi lampu kanggo ekspor mung, kita wis ngladeni para pelanggan ing Eropa, Amerika Lor lan Amérika Kidul.

 

Miwiti saka sorotan sing paling gampang, lampu guna wis menehi perhatian marang para pelanggan Eropa lan Amerika. Kita miwiti saka kustomé conto sing diwenehake dening pelanggan lan pengalaman sing wis nglumpukake ing desain produksi. Kanthi pangerten babagan struktur produk lan kaendahan cahya lan bayangan, kita mboko sithik ngrancang desain produk.

 

Dina iki, Lampu Guna duwe rong produksi ing Kota Zhongshan, provinsi Guangdong, China, kanthi luwih saka 1000 produk. Kita duwe sawetara produk. Adhedhasar gaya modern, produk nutupi njero ruangan menyang ruangan ruangan, hiasan kanggo komersial.

 

Lampu GI wis mlebu ing lapangan LED nganti suwe. Wiwit taun 2013, kita wis nggawe sistem produk LED dhewe. Berbagi produk LED uga tambah kanthi cepet. Gabungan LED lan Supir, kontrol kualitas komponen listrik lan aplikasi diwasa kenyamanan cahya sing dawa yaiku daya saingan inti GIGA.

 

Swara 25 taun, lampu GIA wis njupuk "Ayo wong seneng kaendahan, kenyamanan lan anget asale saka cahya lan bayangan" minangka visi, lan ditindakake kanthi desain paling anyar, nanging pancen kaget karo sistem kualitas sing paling apik lan terjangkau Harga.

 

Ing taun 2021, "Filosofi Kyocera" wis dibenerake karo saben rekan kanthi ati.

 

Luwih marem saka pelanggan kanthi kualitas lan layanan sing luwih apik bakal tetep dadi prioritas ing salawas-lawase!

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa