Produk

Rupa-rupa urang nutupan lampu hiasan sareng katerangan komérsial.

MACA DEUI
Giga Cahaya Klasik Resori Kajahatan 0465

Giga Cahaya Klasik Resori Kajahatan 0465

Siling led& LED Pendant 0465 SeriesGaya: Lampu modern, lampu kontemporer, lampu hiasan bumiBahan: beusi + akrylicUkuran: diarah. 400mm / 600mm / 800mmLumen: 80-85LM / W, dimplableWarna: Sandy Bodas / Sandy Hideung / Solded Sikat / Lukisan kaiSumber cahaya: LED 2835Sertipikat: CE / CB / VDE / TUV / UV / ETL / SAE
Giga Cahaya Klasik Resori Kajahatan 0512

Giga Cahaya Klasik Resori Kajahatan 0512

DantSeri henteu .: 0512Gaya: lampu postmodernismBahan: stainless stainless& AkrligicUkuran: diarah. 550mm / 800mmRengse: lukisanSumber cahaya: LED 3030Sertipikat: CE / CB / VDE / TUV / UV / ETL / SAE
Giga lampu desain interior klasik 20210

Giga lampu desain interior klasik 20210

Gigan dina No.6, Zhongshan dua Jalan, Shhiqi, Zhongshan, Guangdong, Cina (Compon Pos: 528400) Modél utama.Kalayan pangalaman produksi anu beunghar, terus diajar téknologi canggih sareng ngenalkeun parabot cofias. Salian ti éta, urang gaduh sistem manajemén kualitas anu sora pikeun ngalaksanakeun pamulsa kualitas anu ketat. Sadaya ieu nyayogikeun kaayaan anu nguntungkeun pikeun ngahasilkeun kualitasna luhur.
Giga cahaya desain interior Palasik 20169

Giga cahaya desain interior Palasik 20169

lampu siling LED, LED PendantBahan: Aluminium + Beusi + acrylicUkuran: Omod. 420mm / 600mm / 800mmLumén: 4300LM, 5270LM, 8600LMWarna: Sandy bodas / Sandy hideung / Golden brushedSumber lampu: LED 2835Sertipikat: CE / CB / VDE / TUV / UL / ETL / SAA

OEM / ODM

Cahaya Giga mangrupikeun produsén lampu profésional sareng pasangan dagang anu kuat pikeun nyababkeun barang sareng proyék. Kalayan langkung ti 25-taun pangalaman pikeun ngarobih produk lampu pikeun pasar Éropa, kami henteu percanten percaya yén kami sabar, urang tiasa tanggung jawab, kami tanggung jawab, kami tanggung jawab sareng kami gairah. Urang, kalayan langkung sabar sareng langkung karepat, kami bakal gaduh langkung seueur kasempetan pikeun para nasabah pikeun para nasabah. Janten, kami sok tetep di "Judul dina kamulyaan, diorientasi jalma, percanten sareng win-win dina sumanget diajar sareng perusahaan."

1. Desain kami: Di ​​sagigireun kaadilan kami dina bisnis ODM, ku urang ogé nawiskeun jasa OEM anu berajat

2. Tuhan: Langkung ti 25 taun produsén hiasan rumah tangga, pasangan amanah anjeun.

3. OEM / ODM: Urang parantos ngintun ratusan produk kami ka konsumén di nagara anu béda unggal taun

Pasualan

Ngadegkeun hubungan padet sareng pasar mains

MACA DEUI
Kisah kualitas luhur ngalangkungan desain sareng produksi.

TENTANG KAMI

Giga Cahaya mangrupikeun produsén lampu profésional sareng lila-lila sareng ékspanjangna. Dira -jakeun ku leuwih 25 taun mesin produksi pikeun ékspor, kami parantos ngejongkeun pangangguran di Éropa, Amérika Kalér sareng Amérika Henteu stabil.

 

Dimimitian tina lampu imah pangbasajanna, lampu gallah terang parantos bantri perumat konsumén Éropa sareng Amérika. Kami ngamimitian tina conto kustomisasi anu disayogikeun ku konsumén sareng laun-launusulasi pangalaman dina desain produksi. Kalayan pamahaman urang tina struktur produk sareng kaéndahan cahaya sareng bayangan, urang parantos lalaunan ngembangkeun desain produk urang nyalira.

 

Ayeuna, lampu Gdiat gaduh dua diet produksi di Kota Zhongshan, propinsi Ganang, Cina, kalayan langkung ti 1000 produk. Kami ngagaduhan rupa-rupa produk. Dumasar kana gaya modéren, produk nutupan di jero ruangan ka luar, hiasan pikeun komersil.

 

Cahaya Giga parantos lebet widang anu ledang. Ti saprak 2013, urang parantos ngembangkeun sistem produk LED. Ukuran produk LED ogé parantos ningkatkeun gancang. Kombinasi dipenta sareng supir, kontrol kualitas komponén listrik sareng aplikasi dewasa anu tumiba ieu silaturahaya cahaya mangrupikeun daya saing cesifik cahaya.

 

Langkung 25 taun, lampu GIA parantos dicandak "hayu jalma pikaresepeun kaéndahan, kanyamanan sareng kahaneutan anu asalna tina lampu sareng visiina sampurna Harga.

 

Dina 2021, "Filosofi Kyocera" parantos nembe mendakan sareng unggal batur sapagawean.

 

Langkung hadasan ti para nasabah dina kualitas sareng jasa anu langkung saé sareng jasa anu bakal tetep di prioritas urang salamina!

TAROS KAMI

Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese