PRODUK

Sagala rupa kami nutupan lampu hiasan sareng iluminasi komérsial.

MACA DEUI
20169

20169

Lampu siling LED, Pendant LED. Bahan: Aluminium + Beusi + Akrilik Ukuran: Dia. 420mm / 600mm / 800mm Lumen: 4300LM, 5270LM, 8600LM Rengse: Lukisan / Éléktroflasi Sumber lampu: LED 2835 Bijil: CE / CB / VDE / TUV / UL / ETL / SAA
Gaya lampu anyar pikeun lampu trek bumi & lampu témbok 20288

Gaya lampu anyar pikeun lampu trek bumi & lampu témbok 20288

Konsép anyar. Lampu rumah tangga hiasan dialihkeun ka komersialBasajan - Pedesaan - AntikHiji gaya, dua aplikasi, sababaraha skenario panggunaan
Gaya lampu anyar pikeun lampu trek bumi & lampu témbok 20286

Gaya lampu anyar pikeun lampu trek bumi & lampu témbok 20286

Konsép anyar. Lampu rumah tangga hiasan dialihkeun ka komersialBasajan - Pedesaan - AntikHiji gaya, dua aplikasi, sababaraha skenario panggunaan
Gaya lampu anyar pikeun lampu trek bumi & lampu témbok 20284

Gaya lampu anyar pikeun lampu trek bumi & lampu témbok 20284

Konsép anyar. Lampu rumah tangga hiasan dialihkeun ka komersialBasajan - Pedesaan - AntikHiji gaya, dua aplikasi, sababaraha skenario panggunaan

OEM / ODM Layanan

Lampu giga mangrupikeun pabrik lampu profesional sareng ogé mitra dagang anu kuat pikeun barang sareng proyek LED. Kalayan langkung ti 25-taun pangalaman pikeun kaluaran produk pencahyaan ka pasar Éropa, urang henteu ragu percanten yén kami sabar, kami dipercaya, kami tanggel waler sareng kami sumanget. Kami terang, kalayan langkung kasabaran sareng langkung ngahaja, urang bakal ngagaduhan langkung seueur kasempetan pikeun nawiskeun solusi anu langkung saé pikeun konsumén kami. Janten, urang teras-terasan nanjeurkeun "Tujuan kana kaunggulan, berorientasi jalma, percaya sareng meunang-meunang dina sumanget diajar sareng pangusaha."

1. Desain Kami: Di ​​sagigireun kaunggulan kami dina bisnis ODM, kami ogé nawiskeun jasa OEM anu kompetitif

2. Ngalaman: Langkung ti 25 taun pabrik hiasan imah propésional, pasangan anu dipercaya anjeun.

3. OEM / ODM: Kami parantos ngintunkeun ratusan produk kami ka konsumén di nagara anu béda unggal taun

KASUS

Ngadegkeun hubungan anu solid sareng pasar mainstream

MACA DEUI
Standar kualitas luhur ngalirkeun desain sareng produksi.

TENTANG KAMI

SAKI 1995, Giga Lighting parantos janten produsen lampu profesional sareng éksportir lampu di Zhongshan, Provinsi Guangdong, Cina. Kalayan usaha 25 taun, Giga Lighting ngagaduhan kisaran produk kalebet lampu siling LED, lampu pendant, lampu témbok, lampu méja, lampu lantai, lampu spot / track, downlight, lampu recessed, sareng sajabana Sareng asihan kami nutupan lampu hiasan sareng katerangan komérsial.


Lampu Giga komitmen pikeun perlengkapan pencahayaan anu saé. Standar kualitas luhur ngalirkeun desain sareng produksi. Produk kami parantos disahkeun ku VDE, TUV, CE, ETL, SAA, CB. Ditingkatkeun ku jasa OEM / ODM jangka panjang, kami parantos ngawangun hubungan anu padet sareng pasar mainstream sapertos Éropa, Amérika Kalér, Australia, sareng Wétan Tengah.

TAROS KAMI

Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese