Produk

Rupa-rupa urang nutupan lampu hiasan sareng katerangan komérsial.

MACA DEUI
Giga Cahaya Klasik Resori Kajahatan 0465

Giga Cahaya Klasik Resori Kajahatan 0465

Siling led& LED Pendant 0465 SeriesGaya: Lampu modern, lampu kontemporer, lampu hiasan bumiBahan: beusi + akrylicUkuran: diarah. 400mm / 600mm / 800mmLumen: 80-85LM / W, dimplableWarna: Sandy Bodas / Sandy Hideung / Solded Sikat / Lukisan kaiSumber cahaya: LED 2835Sertipikat: CE / CB / VDE / TUV / UV / ETL / SAE
Giga Cahaya Klasik Resori Kajahatan 0512

Giga Cahaya Klasik Resori Kajahatan 0512

DantSeri henteu .: 0512Gaya: lampu postmodernismBahan: stainless stainless& AkrligicUkuran: diarah. 550mm / 800mmRengse: lukisanSumber cahaya: LED 3030Sertipikat: CE / CB / VDE / TUV / UV / ETL / SAE
Giga lampu desain interior klasik 20210

Giga lampu desain interior klasik 20210

Gigan dina No.6, Zhongshan dua Jalan, Shhiqi, Zhongshan, Guangdong, Cina (Compon Pos: 528400) Modél utama.Kalayan pangalaman produksi anu beunghar, terus diajar téknologi canggih sareng ngenalkeun parabot cofias. Salian ti éta, urang gaduh sistem manajemén kualitas anu sora pikeun ngalaksanakeun pamulsa kualitas anu ketat. Sadaya ieu nyayogikeun kaayaan anu nguntungkeun pikeun ngahasilkeun kualitasna luhur.
Giga cahaya desain interior Palasik 20169

Giga cahaya desain interior Palasik 20169

lampu siling LED, LED PendantBahan: Aluminium + Beusi + acrylicUkuran: Omod. 420mm / 600mm / 800mmLumén: 4300LM, 5270LM, 8600LMWarna: Sandy bodas / Sandy hideung / Golden brushedSumber lampu: LED 2835Sertipikat: CE / CB / VDE / TUV / UL / ETL / SAA

OEM / ODM

Cahaya Giga mangrupikeun produsén lampu profésional sareng pasangan dagang anu kuat pikeun nyababkeun barang sareng proyék. Kalayan langkung ti 25-taun pangalaman pikeun ngarobih produk lampu pikeun pasar Éropa, kami henteu percanten percaya yén kami sabar, urang tiasa tanggung jawab, kami tanggung jawab, kami tanggung jawab sareng kami gairah. Urang, kalayan langkung sabar sareng langkung karepat, kami bakal gaduh langkung seueur kasempetan pikeun para nasabah pikeun para nasabah. Janten, kami sok tetep di "Judul dina kamulyaan, diorientasi jalma, percanten sareng win-win dina sumanget diajar sareng perusahaan."

1. Desain kami: Di ​​sagigireun kaadilan kami dina bisnis ODM, ku urang ogé nawiskeun jasa OEM anu berajat

2. Tuhan: Langkung ti 25 taun produsén hiasan rumah tangga, pasangan amanah anjeun.

3. OEM / ODM: Urang parantos ngintun ratusan produk kami ka konsumén di nagara anu béda unggal taun

Pasualan

Ngadegkeun hubungan padet sareng pasar mains

MACA DEUI
Kisah kualitas luhur ngalangkungan desain sareng produksi.

TENTANG KAMI

Saprak taun 1995, Gecap Chats parantos janten produsén lampu anu profésional sareng éksportik tina lampu pencahyaan di Zhongshan, Guangdong Prov. Kalayan usaha 'ekspektasan, Gacan cahaya ngagaduhan kénging kénging kaasup lampu siling anu ledakan, lampu tendant, lampu tabrakan / lampu. Panerangan komérsial.


Giga Cahaya komitmen kana fiting lampu berkualitas luhur. Standar kualitas luhur ngalangkungan desain sareng produksi. Produk kami di Vde, TV, CE. Ka, etl, sA, CB. Deletkeun ku jasa haratis hem / ODM, kami parantos ngadegkeun hubungan anu padet sareng pasar utama sapertos Éropa (Amérika Kalér, Amérika Kalér, Amérika Kaler, sareng Wétan Tiis, sareng Wétan, sareng Wétan Tengah.

TAROS KAMI

Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka kami

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese